A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Malabrigo Dos Tierras merino-alpaca fonal 416 indiecita

Ár:
5.990 Ft
A Dos Tierrasban az uruguayi merino gyapjú találkozik a perúi alpaca gyapjúval, és az eredmény egy nagyon puha, meleg, szemet gyönyörködtető fonal a Malabrigótól megszokott fantasztikus színekben.
Gyártó: Malabrigo
Színkód: 416 Indiecita

Leírás és Paraméterek

A Dos Tierras annyit jelent: két föld, és a név onnan származik, hogy a 4 szálból sodort fonal két ultra puha gyapjúféle keveréke: 50% uruguayi merino és 50% perúi alpaca gyapjú adják az összetételt. A Dos Tierras nagyon sok mindenre használható és nagyon szép kötésképpel bír. Készülhetnek belőle téli kiegészítők, sapkák, sálak, szupermeleg és könnyű pulcsik. Csak kézzel mosható.

A kézi festésnek köszönhetően minden motring egyedi és megismételhetetlen. Ha több motringra van szükség egy darabhoz, mindenképp egyszerre vásárold meg a szükséges mennyiséget, mert a különböző festések között lehetnek árnyalatkülönbségek. Átlagosan szükséges mennyiségek: egy nyakmelegítő vagy sapka 1 motring, egy női pulóver 4-5 motring, kisgyermek kardigán 2 motring.  

  • Összetétel: 50% merino gyapjú, 50% alpaca
  • Hossz: 193 m
  • Súly: 100 g
  • Ajánlott tűméret: 4-6,5 mm
  • Kezelés: csak kézzel mosható

Ingyenes minták a fonalhoz a ravelry.com oldalon

Kezelés csak kézi mosás