A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Legyen a nőnap az önkényeztetés ünnepe!

Legyen a nőnap az önkényeztetés ünnepe!

Egy nagy meglepetéssel készültünk a közelgő nőnapra! Összeállítottunk egy minden földi jóval megrakott mystery boxot, hogy idén ez az alkalom a női önkényeztetés ünnepe lehessen. Mert nagyon megérdemeljük! 

 

ELFOGYOTT!

Rendeld meg időben exklúzív meglepetés dobozunkat, és idén legyen a nőnap a női önkényeztetés ünnepe!

Természetesen férfiak is megrendelhetik, ajándékba a szeretett nőnek vagy akár saját maguknak is. :)

Ingyenes szállítással!

***

Kedves Nemzetközi Nők!

Kitaláltunk Nektek valamit, vagyis kitaláltunk magunknak valamit. Mert a március az már tavasz, nőnapi és forradalmi is, ez az egyik legjobb hónap az évben, mi pedig összeraktunk nektek egy meglepetés dobozt, egy mystery boxot, hogy együtt ünnepeljük önmagunkat és egymást.

Tudtátok, hogy 1975-ben az izlandi nők kitalálták, hogy reggelre kelve ők ugyan be nem mennek dolgozni, és a házimunkát se végzik el, hanem szabadnapjuk lesz, és mindenki megnézheti magát? Teljesen megbénult az ország, bankok, gyárak, üzletek, iskolák és óvodák zártak be, az apának nem volt más választása, mint magukkal vinni a gyerekeket a munkahelyükre vagy otthonmaradni velük. Az izlandi férfiak egy csapásra megértették, milyen fontos a nők munkája.

A legelső március 8-án New York utcáin szövőnők tüntettek emberibb munkakörülményekért 1857-ben. Izlandon 1980-ban választották meg Európa legelső női államfőjét, Vigdis Finnbogadottirt. Nem haladnak a dolgok nagyon gyorsan, de haladnak.

Később nőnapon kis hervadt hóvirág csokrokat csempésztek a kisfiúk minden lány padjára, és egy nagyobb csokrot a tanítónéni asztalára, hozott apánk is virágot, ahogy kell.

Most azt gondoltuk, legyen a nőnap az önkényeztetés ünnepe, mert megérdemeljük. Az elmúlt évben voltunk otthon óvodással, iskolással, beteg családtaggal, féltünk, bosszankodtunk, lett saját kovászunk, kiraktunk ötezres kirakókat, megnéztük a Brilliáns barátnőmet, aztán el is olvastuk, és kötöttünk, horgoltunk is. Mi tudjuk, hogy nélkülünk ez az egész nem működne, de most álljunk meg egy pillanatra és élvezzük úgy az életet, ahogy nekünk tetszik. Erről szól ez a csomag. Van benne minden földi jó, táplálék testnek és léleknek, és természetesen egy-két különleges fonal sem maradhatott ki belőle. De ezt majd meglátod!

A lényeg, hogy érezd jól magad, szeretettel ölelünk,

az 1001 csajok, Barbara, Edina, Kata, Kati, Réka, Viki és Zsuzsi

Tartalomhoz tartozó címkék: hír