A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Legjobban ajánljuk ​...Takaróhoz

Egy kézzel kötött vagy horgolt takaró nagyon fel tudja dobni a nappalit vagy a hálót, és hideg estéken betakarózni is jól esik vele. Mivel viszonylag nagy mennyiségű fonal kell hozzá, az elkészítése pedig annál tovább tart, minél vékonyabb a fonal, érdemesebb olyat választani, ami közepes vastagságú. 
Babáknak jó ajándék lehet egy babatakaró, és mivel az viszonylag kisebb, választhatunk tiszta gyapjú fonalat is.
Az utóbbi időben nagy divat lett az extra vastag fonalból kézzel kötött takaró, erre is van megoldásunk. 

Summer in Swanage takaró Scheepjes Colour Crafter fonalból

Babatakaró:

  • Phil Merinos 6: Puha és nagyon meleg babatakarót köthetünk a tiszta gyapjú Merinos 6 fonalból.
  • Phil Looping: Remek ár-érték arányú fonal, haladós őszi-téli projektekhez. Gyapjútartalmának köszönhetően meleg, és rendkívül puha, szép kötésképű fonal.
  • Scheepjes Softfun (nyárra): Puha, lélegző pamutból és strapabíró, könnyű akrilból készül. Közepes vastagságú (DK), 3,4-4 mm-es tű kell hozzá. Mosógépben is mosható. És rengeteg csodálatos színben kapható.
  • Lana Grossa Cool Wool: Közepes vastagságú extra finom, mosógépben is mosható merinógyapjú fonal csodálatos színekben. Vidám vagy elegáns, pihe-puha takarók készülnek belőle.

Takaró:

  • Scheepjes Colour Crafter: A Crafter egy prémium akril fonal hatalmas színpalettával. Sok stapabíró, színpomás takaró készül belőle.
  • Scheepjes Stone Washed: A Stone Washed egyik legkedveltebb fonalunk. Magas a pamuttartalma, mégis puha és meleg. “Kőmosott” színjátéka pedig izgalmassá teszi a belőle készült darabokat. 
  • Scheepjes Stone Washed XL: Napszítta? Kőmosott? Márványos? Nehéz megtalálni a megfelelő szót rá, de a lényeg: izgalmas színhatású pamut keverékfonal, a méltán népszerű vékonyabb Stona Washed nagytestvére.
  • Scheepjes Softfun: Puha, lélegző pamutból és strapabíró, könnyű akrilból készül. Közepes vastagságú (DK), 3,4-4 mm-es tű kell hozzá. Mosógépben is mosható. És rengeteg csodálatos színben kapható.

Extra vastag takaró:

  • Phil Express: Az Express a legvastagabb hagyományos értelemben vett fonalunk. Nagyon meleg, puha, látványos darabok alapanyaga, legyen az takaró vagy díszpárna.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír