A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Legjobban ajánljuk ​...Takaróhoz

Egy kézzel kötött vagy horgolt takaró nagyon fel tudja dobni a nappalit vagy a hálót, és hideg estéken betakarózni is jól esik vele. Mivel viszonylag nagy mennyiségű fonal kell hozzá, az elkészítése pedig annál tovább tart, minél vékonyabb a fonal, érdemesebb olyat választani, ami közepes vastagságú. 
Babáknak jó ajándék lehet egy babatakaró, és mivel az viszonylag kisebb, választhatunk tiszta gyapjú fonalat is.
Az utóbbi időben nagy divat lett az extra vastag fonalból kézzel kötött takaró, erre is van megoldásunk. 

Summer in Swanage takaró Scheepjes Colour Crafter fonalból

Babatakaró:

  • Phil Merinos 6: Puha és nagyon meleg babatakarót köthetünk a tiszta gyapjú Merinos 6 fonalból.
  • Phil Looping: Remek ár-érték arányú fonal, haladós őszi-téli projektekhez. Gyapjútartalmának köszönhetően meleg, és rendkívül puha, szép kötésképű fonal.
  • Phil Cabotine (nyárra): Puha, lazán sodort pamut-akril keverék fonal, mely nagy színpalettával rendelkezik, az elkészült darabok enyhén rugalmasak is lesznek. 
  • Lana Grossa Cool Wool: Közepes vastagságú extra finom, mosógépben is mosható merinógyapjú fonal csodálatos színekben. Vidám vagy elegáns, pihe-puha takarók készülnek belőle.

Takaró:

  • Scheepjes Colour Crafter: A Crafter egy prémium akril fonal hatalmas színpalettával. Sok stapabíró, színpomás takaró készül belőle.
  • Scheepjes Stone Washed: A Stone Washed egyik legkedveltebb fonalunk. Magas a pamuttartalma, mégis puha és meleg. “Kőmosott” színjátéka pedig izgalmassá teszi a belőle készült darabokat. 
  • Scheepjes Stone Washed XL: Napszítta? Kőmosott? Márványos? Nehéz megtalálni a megfelelő szót rá, de a lényeg: izgalmas színhatású pamut keverékfonal, a méltán népszerű vékonyabb Stona Washed nagytestvére.

Extra vastag takaró:

  • Phil Express: Az Express a legvastagabb hagyományos értelemben vett fonalunk. Nagyon meleg, puha, látványos darabok alapanyaga, legyen az takaró vagy díszpárna.
  • Pingo Max: Nagyon puha, meleg, vastag prémium akril fonal. Ideális kezdőknek gyorsan elkészülő kiegészítőköz, téli ruhadarabokhoz. Remek sálak és sapkák készíthetők belőle, de vastag kardigánnak/kabátnak is ideális.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír