A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Lana Grossa

A Lana Grossa 1972 óta gyártja minőségi fonalait Olaszországban a divatot kedvelő kézimunkázóknak. Azóta Európa legnagyobb fonalgyárává nőtte ki magát. Kínálatában a legfinomabb anyagok, a legszebb színekben és legváltozatosabb textúrálban érhetők el. 

Az alapanyagok között a pamut és a merinói gyapjú mellett megtaláljuk a mohairt, a kasmírt és az igazi hernyóselymet is.

A Lana Grossa fonalakhoz a gyártó rengeteg mintát is biztosít.

Rendezés:

Hosszan színátmentes és enyhén cirmos gyapjú tartalmú fonal nagy, 200 grammos gombolyagban, fantisztikus színösszeállításokban.

 
6.500 Ft

Hosszan színátmentes és enyhén cirmos gyapjú tartalmú fonal nagy, 200 grammos gombolyagban, fantisztikus színösszeállításokban.

 
6.500 Ft

Közepes vastagságú, magas minőségű alapfonal, csodálatos színekben, merinó és kasmír gyapjú tartalommal.

 
2.490 Ft

Nagyon légies, extra vastag effekt fonal - gyorsan elkészülő, meleg és puha sapkákhoz, sálakhoz, pulcsikhoz.

2.990 Ft

Vastag, extra finom merinó gyapjúból készült fonal, fantasztikus színekben.

1.990 Ft
Igazi színvarázsló, közepes vastagságú, extra finom merinói gyapjú fonal.
1.990 Ft
Hosszan színátmenetes, közepes vastagságú, extra finom merinói gyapjú fonal, nagy, 200 grammos gombolyagban
7.990 Ft

Szuper puha, vastag, strukturált szálas fonal pamuttal, alpakával, melange-os színhatással.

 
2.490 Ft

Szuper vastag, extra finom fonal gyorsan elkészülő sapkákhoz, nyakmelegítőkhöz, extra vastag kesztyűköz. Tuti megoldás fázás ellen.

 
2.990 Ft

Hosszan színátmentes és enyhén cirmos gyapjú tartalmú fonal nagy, 200 grammos gombolyagban.

 
6.500 Ft
Csipkevastagságú, extra finom mohair és selyem tartalmú fonal. Használhatjuk önmagában vagy más fonalhoz hozzáfogva, hogy légies, mégis meleg felsőket, sapkákat kapjunk.
2.990 Ft

Hosszan színátmenetes, vastag, strukturált szálas effekt fonal, mely extra finom merinói gyapjú és baby alpaka gyapjú keverékéből áll. 

 
2.990 Ft
Szuper puha, vastag, strukturált szálas fonal merinói gyapjúval és kasmírral.
2.990 Ft

Bolyhos alpaka fonal, ami úgy néz ki, mint az állatok bundája. Gyorsan elkészülő, meleg és nagyon puha kardigánok, sapkák, sálak alapanyaga.

 
2.790 Ft
Szuper puha, vastag, strukturált szálas fonal merinói gyapjúval és kasmírral, enyhe színjátékkal.
6.490 Ft

Hosszan színátmentes és enyhén cirmos gyapjú-viszkóz keverék fonal 100 grammos gombolyagban. Puha, lélegző, környezetkímélő fonal.

 
3.790 Ft
Lana Grossa 2019-es őszi-téli német nyelvű magazinja a játékos Gomitolo sorozat fonalaira: kötött-horgolt ruhadarabok, kiegészítők a színátmenetes Lana Grossa Gomitolo Molto, Versione és Scandic fonalakhoz.
1.490 Ft

Hosszan színátmenetes, csipkevastagságú, extra finom mohair és selyem tartalmú fonal. 

5.490 Ft
Lana Grossa 2019-es őszi-téli magazinja rengeteg izgalmas mintával: kötött-horgolt ruhadarabok, kiegészítők Lana Grossa fonalakhoz.
2.490 Ft
Lana Grossa 2019-es őszi-téli magazinja az About Berlin sorozatból: berlini tervezők designjai a sokszínűen lüktető város hangulatában.
2.490 Ft