A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Knit Pro Smart Stix Limited Edition kötőtű szett

Ár:
34.900 Ft
Azoknak, akik komolyan gondolják a kötést: limitált kiadású Smart Stix variálható kötőtűkészlet a Knit Prótól, vállra akasztható vegánbőr táskában.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: Knit Pro
Méret: 3.5mm
Hossz: 10cm

Leírás és Paraméterek

Ez az limitált kiadású variálható kötőtű szett 8 pár tűt és 4 damilt tartalmaz. A tűk nikkel mentes fémből készültek, könnyűek, tartósak. A SmartStix szett egy vállra akasztható, vegánbőr és bükkfa táskában érkezik. 

A Knit pro cserélhető tűvéges körkötőtűk egy pár tűvégből és egy damilból állnak. A tűvéget a damilra rácsavarozzuk, megszorítjuk, és normál körkötőtűként használjuk. Amikor más méretű damilra vagy más vastagságú tűre van szükség, szétcsavarjuk. a megfelelő darabot kicseréljük és máris új tűvel dolgozhatunk. A damilok 6 hosszúságban (40-150 cm), a tűvégek teljes méretskálában (3 - 15 mm) kaphatóak, így bármely tű-damil kombinációt létrehozhatunk. (Sőt! Az összekötő elemmel több damilt összekötve akár három méteres vagy más egyedi hosszúságú tűt is létrehozhatunk!)

A damillal való összeköttetés szinte észrevétlen.

Ebben a szettben az alábbi méretű tűvég-párok találhatóak:

3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm, 7mm, 8mm

A szett tartalmaz még 4db damilt (1db 60cm, 2db 80cm, 1db 100cm), valamint 8db damil végzáró kupakot, illetve egy damil összekötő csomagot.

Mindenzt tarthatod a dobozban lévő pamuttasakban.