A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Knit Pro Karbonz Interchangeable Deluxe set

Ár:
25.900 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó: Knit Pro
Méret: 3mm
Hossz: 10cm

Leírás és Paraméterek

Karbonz tűvégek: forradalmi újítás, az űrkorszak fejlesztései a gyors és sima kötés szolgálatában! Szuperhajlékony és könnyű karbon váz, nikkel tűvégekkel. A karbon szálat repülőgépek, űrhajók és autók gyártásánál használják. Előnye, hogy nagyon könnyű, ugyanakkor nem törik, hanem hajlik. Kézben tartva nem okoz hidegség érzetet, mint a tisztán fém kötőtűk. A fényes, nikkel bevonatú tűvég pedig elég hegyes és sima ahhoz, hogy pontosan, egyenletesen tudjuk lekötni a legbonyolultabb mintákat is, bármilyen fonalról is legyen szó.

A Knit pro cserélhető tűvéges körkötőtűk egy pár tűvégből és egy damilból állnak. A tűvéget a damilra rácsavarozzuk, megszorítjuk, és normál körkötőtűként használjuk. Amikor más méretű damilra vagy más vastagságú tűre van szükség, szétcsavarjuk. a megfelelő darabot kicseréljük és máris új tűvel dolgozhatunk. A damilok 6 hosszúságban (40-150 cm), a tűvégek teljes méretskálában (3 - 15 mm) kaphatóak, így bármely tű-damil kombinációt létrehozhatunk. (Sőt! Az összekötő elemmel több damilt összekötve akár három méteres vagy más egyedi hosszúságú tűt is létrehozhatunk!)

A damillal való összeköttetés szinte észrevétlen.

Ebben a szettben az alábbi méretű tűvég-párok találhatóak:

3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm.

A szett tartalmaz még 4db damilt (1db 60cm, 2db 80cm, 1db 100cm), valamint 8db damil végzáró kupakot, illetve egy damil összekötő csomagot.