A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Vásárolj húsvétkor és a nyuszi visszahozza a vásárlásod 15%-át!

Április 19-22-ig budapesti fonalboltunk zárva lesz, de a webbolt 0-24 óráig várja a fonalkedvelőket. 

Vásárolj a hosszú hétvégén a webáruházban és 15%-ot ajándékutalvány formájában visszahoz a nyuszi! A részletekért görgess lejjebb!

A nyuszi idén húsvéti rendelésed mellé egy 15%-os ajándékkupont is hoz neked! Ezen kívül új tavaszi-nyári Phildar fonalainkra 10% kedvezményt adunk a húsvéti ünnepek alatt.

2019. április 19. és 22. között az 1001fonal.hu webboltban történő vásárlásod értékének 15%-át visszakapod vásárlási utalvány formájában.

  • Az utalvány értéke: a webboltban leadott rendelés feldolgozásakor számlázott tényleges, teljesített vásárlási érték 15%-a. Utalványt csak jelenleg készleten lévő termékek vásárlására tudunk kiállítani, utánrendelésre, előrendelésre az ajánlat nem érvényes.
  • Az utalványt a ténylegesen vásárolt termékek bruttó végösszege alapján számítjuk, nem számít bele az összegbe a szállítási díj, az utánvét díja, vagy bármely egyéb díj és költség. Ajándékutalvány vásárlására az ajánlat nem érvényes.
  • Az utalványt a termékekkel együtt postázzuk vagy személyes átvétel esetén a rendelés átvételekor adjuk át.  
  • Az utalvány akár már a következő vásárlásoddal is levásárolható, de legkésőbb 2019. június 30-ig az 1001fonalnál történő webes vagy személyes vásárlásra érvényes. 
  • Az akció kizárólag az 1001fonal.hu webboltban 2019. április 18. 22:00 és 2019. április 22. 23:59 között leadott rendelésekre érvényes.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír