A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Aktuális információk nyitva tartásunkról, a működésünket érintő változásokról

Aktuális információk nyitva tartásunkról, a működésünket érintő változásokról

Kedves Vásárlónk!

Budapesti üzletünk április 8-án, csütörtökön újra kinyit!

Részletek

ÁPRILIS 8-ÁN, CSÜTÖRTÖKÖN 10 ÓRÁTÓL
ismét jöhettek hozzánk személyesen vásárolni!

Csütörtöktől nyitvatartásunk újra a régi:
hétköznap 10-18 óráig
szombaton 10-13 óráig
 

Az új szabályok értelmében a következő szabályokkal nyitunk újra:

  • Boltunk adottságait és munkatársaink számát is figyelembe véve, az üzletben egyidőben 4 vásárló tartózkodhat. A bejáratnál táblával jelezzük majd ha épp tele a bolt - ahogy eddig is tettük amióta a járványhelyzet van.
  • Amennyiben épp tele a bolt, kérjük előtte, egymástól 1,5m távolságot tartva (kivéve egy háztartásban élők) várakozzatok.
  • A boltban van kihelyezve kézfertőtlenítő. A vevők által gyakran érintett felületeket napközben rendszeresen fertőtlenítjük.

Várhatóan az első napokban sokan keresnek fel majd bennünket, akik nem éltek az elmúlt hetekben a webes rendelés lehetőségével, úgyhogy ha fonalbeszerzésed nem sürgős, a várakozás elkerülése érdekében pár nap múlva keress fel bennünket.

személyes átvétel lehetősége mostantól újra él a webshopban, az átvételre április 8., csütörtöktől van lehetőség. Amennyiben pontosan tudod mire van szükséged, add le a weben a rendelésed és előre összekészítjük számodra. Kérjük mindenképp várd meg a második értesítést, amit akkor küldünk, amikor összeállítottuk a csomagodat.

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönjük!

Az 1001fonal csapata

E-mail: info@1001fonal.hu
Facebook: https://www.facebook.com/1001fonal
Telefon: 06 30 839 3518

Tartalomhoz tartozó címkék: hír