Állásajánlat

2017-02-11 10:00:00

Az 1001fonal bővíti csapatát: budapesti fonalboltunkba FONALBOLTI ELADÓ munkatársat keresünk, rész/teljes munkaidőre.

Mit takar a "bolti eladó" munkakör nálunk?

Az 1001fonalhoz betérő vásárlók számára Te vagy az iránytű, aki az ezernyi szín, fonaltípus és lehetséges minta között segít kiválasztani azt, amely a legtöbb örömet és sikerélményt adja majd. Első lépésként barátságos és empatikus fellépésednek köszönhetően hamar feltérképezed, hogy a vásárlónak mire van szüksége. Mivel nem csak a kínálatunkban mozogsz teljesen otthonosan, de jól ismered a kézimunkatrendeket, népszerű mintákat, így nem egyszerűen termékeket ajánlasz, hanem magabiztosan tudsz tanácsot adni a vásárlónak, hogy a kötés-horgolás örömteli legyen és sikerélménnyel végződjön számára. Így nap mint nap újabb és újabb érdeklődőknek adhatod át a kézimunkázás örömét.

Mindeközben precízen, felelősségtudattal és megbízhatóan kezeled a kasszát, a készletnyilvántartást, figyelsz a bolti árukihelyezésre, a nap mint nap beérkező árut gyorsan, pontosan és esztétikusan helyezed el a polcokon. Webbolti vásárlóink számára pontosan és gyorsan készíted össze a rendeléseket, kedvesen és segítőkészen bonyolítod a vevőkkel való levelezést. 

Milyen nálunk dolgozni?

Az 1001fonal egy fiatalos, pörgős, gyorsan növekvő vállalkozás, ennek köszönhetően nálunk izgalmas és változatos munkahelyre találhatsz. Nap mint nap élvezheted a boltunk által nyújtott színterápiát (nálunk sosincs unalmas szürke téli nap…). Elvárásunk a precíz és megbízható munkavégzés, és a vevők és érdeklődők barátságos és segítőkész kiszolgálása.

Várjuk jelentkezésed, amennyiben leírásunkban magadra ismertél és szívesen dolgoznál csapatunkban!

Amire szükség van:
- empatikus, nyitott személyiség és fellépés
- precizitás, megbízhatóság
- érettségi
- angol nyelvtudás
- jó felhasználói szintű számítógépes ismeretek 

Előnyt jelent:
- kereskedelmi, értékesítési tapasztalat
- ha otthon vagy a kötés-horgolás világában (ravelry, egyéb kézimunka közösségek, “szakirodalom”)

Munkavégzés helye: Budapest, XIII. Hollán Ernő utca 22.

Munkaidő: 6 órás részmunkaidő (heti 30 óra) vagy 8 órás (heti 40 óra) teljes munkaidő, a bolt nyitvatartási rendjéhez igazodva (H-P: 10-18 óra, Szo: 10-13 óra) beosztás szerint, havi 1 szombat délelőtti munkavégzéssel. 

Munkába állás: azonnal (megegyezés szerint).

A jelentkezéseket az oldal alján található űrlapon keresztül fogadjuk. Amennyiben kérdésed van, az allas@1001fonal.hu email címen veheted fel velünk a kapcsolatot (ez az email cím azonban nem a jelentkezések fogadására szolgál, azokat itt az oldalon várjuk).
Kérjük itt töltsd fel önéletrajzodat, és válaszolj minél részletesebben a feltett kérdésekre.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír