A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Állásajánlat

Fonalbolti eladó (részmunkaidős)
 
Az 1001fonal bővíti csapatát: budapesti fonalboltunkba 
FONALBOLTI ELADÓ munkatársat keresünk, részmunkaidőre, délutáni munkavégzéssel
 
Mit takar a "bolti eladó" munkakör nálunk?
Az 1001fonalhoz betérő vásárlók számára Te vagy az iránytű, aki az ezernyi szín, fonaltípus és lehetséges minta között segít kiválasztani azt, amely a legtöbb örömet és sikerélményt adja majd. Első lépésként barátságos és empatikus fellépésednek köszönhetően hamar feltérképezed, hogy a vásárlónak mire van szüksége. Mivel nem csak a kínálatunkban mozogsz teljesen otthonosan, de jól ismered a kézimunkatrendeket, népszerű mintákat, így nem egyszerűen termékeket ajánlasz, hanem magabiztosan tudsz tanácsot adni a vásárlónak, hogy a kötés-horgolás örömteli legyen és sikerélménnyel végződjön számára. Így nap mint nap újabb és újabb érdeklődőknek adhatod át a kézimunkázás örömét.
 
Mindeközben precízen, felelősségtudattal és megbízhatóan kezeled a kasszát, a készletnyilvántartást, figyelsz a bolti árukihelyezésre, a naponta beérkező áru elhelyezésére. Webbolti vásárlóink számára pontosan és gyorsan készíted össze a rendeléseket, kedvesen és segítőkészen bonyolítod a vevőkkel való levelezést. 
 
Milyen nálunk dolgozni?
Az 1001fonal egy fiatalos, pörgős, gyorsan növekvő vállalkozás, ennek köszönhetően nálunk izgalmas és változatos munkahelyre találhatsz. Nap mint nap élvezheted a boltunk által nyújtott színterápiát (nálunk sosincs unalmas szürke téli nap…) és a változatos feladatokat. Elvárásunk a precíz és megbízható munkavégzés, és a vevők és érdeklődők barátságos és segítőkész kiszolgálása.
Várjuk jelentkezésed, amennyiben leírásunkban magadra ismertél és szívesen dolgoznál csapatunkban!
 
Amire szükség van:
- empatikus, nyitott személyiség és fellépés
- precizitás, megbízhatóság
- érettségi
- angol nyelvtudás
- jó felhasználói szintű számítógépes ismeretek 
 
Előnyt jelent:
- kereskedelmi, értékesítési tapasztalat
- ha otthon vagy a kötés-horgolás világában (ravelry, egyéb kézimunka közösségek, “szakirodalom”)
 
Munkavégzés helye: Budapest, XIII. Hollán Ernő utca 22.
 
Munkaidő: napi 4 vagy 6 órás részmunkaidő (heti 20 ill. 30 óra), a bolt nyitvatartási rendjéhez igazodva (H-P: 10-18 óra, Szo: 10-13 óra) beosztás szerint, havi 1 szombat délelőtti munkavégzéssel. Jelenleg a délutáni (12/14 órától 18 óráig tartó) időszakra keresünk eladó kollégát, így fontos, hogy ebben az időben tudd vállalni a munkát (legalább heti 4 napon).
 
Munkába állás: azonnal (megegyezés szerint). A jelentkezés és meghallgatás folyamatos, így mielőbb küldd el jelentkezésed amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésed.
 
Budapest, 2017. szeptember 4.
 
A jelentkezéseket az oldal alján található űrlapon keresztül fogadjuk. Amennyiben kérdésed van, az allas@1001fonal.hu email címen veheted fel velünk a kapcsolatot (ez az email cím azonban nem a jelentkezések fogadására szolgál, azokat itt az oldalon várjuk).