A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Addi Click Bamboo variálható kötőtű szett bambusz tűvégekkel

Ár:
32.900 Ft

Az Addi Click kötőtűszett már bambusz tűvégekkel is megvásárolható! A szett 8 pár tűvéget, 3 különböző hosszúságú damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. Ezek variálásával többszázféle különböző körkötőtű hozható létre, így minden darabhoz létrehozhatod a számodra tökéletes t_t.

Elérhetőség: 2 db raktáron
Gyártó: Addi

Leírás és Paraméterek

Az Addi Click variálható kötőtűszett végre bambusz tűvégekkel is megjelent! A szett 8 tűvéget (3,5 – 8 mm vastagság), 3 különböző hosszúságú (60, 80, 100 cm hosszú) damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. Ezek variálásával többszáz féle különböző körkötőtű hozható létre, így minden munkához, minden darabhoz létrehozhatod a számodra tökéletes kötőtűt.

A bambusz meleg tapintású, nem vonja el a kéztől a h_t, így kevésbé fáradnak el az ujjak. Arthritisben szenved_knek különösen ajánlott.

Az összekötő elemmel a különböző méretű damilok összekapcsolhatók, így tetsz_leges hosszúságú kötőtűket is alkothatsz. Ha épp pihenteted a kötésed, az összekötő elemmel kösd össze a damil két végét a tűvégek helyett, így biztosan nem csúsznak le a szemek a tűről, és legközelebb gond nélkül folytathatod a kötést.

A tűvégek damilhoz kapcsolásához semmiféle szerszámra nincs szükség, csak egyszerűen összedugjuk és “rákattintjuk”. Így nem fordulhat el_, hogy a tűvég meglazul, vagy lecsavarodik, és sosem kell a megfelelő szerszámot keresgélni ha a tűt cserélni szeretnénk.

A tűvégek kényelmesen lekerekítettek, így nem kapnak a fonal szálai közé és nem fájdul meg az ujjunk kötés közben.

A csomag tartalma:

8 pár Addi Bambusz  tűvég (3,5 - 8mm)
3 összekötő damil (60, 80, 100 cm)
1 összekötő elem
1 Addi bross kit_z_
1 zöld színű b_r tok a szett tárolásához

Kapcsolódó termékek

Az Addi Click variálható kötőtűszett végre a méltán népszerű Lace tűvégekkel is megjelent! A szett 8 tűvéget, 5 különböző hosszúságú damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. 

30.900 Ft

Kezdő szett az Addi Clck cserélhető tűvégekből: 3 tűvéggel, 2 damillal és egy összekötő elemmel, praktikus tároló tokban

8.500 Ft

Az Addi Click kötőtűszett 10 tűvéget, 3 különböző hosszúságú damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. Ezek variálásával 500-féle különböző körkötőtű hozható létre, így minden darabhoz létrehozhatod a számodra tökéletes t_t.

29.900 Ft

2 db végzáró, mely megakadályozza a szemek lecsúszását ha a tűvéget eltávolítjuk a damilról

2.790 Ft
 Különböző hosszúságú damilok az Addi Click szettekhez, illetve külön megvásárolható tűvégekhez
1.090 Ft
3 különböző hosszúságú damil az Addi Click szettekhez, illetve külön megvásárolható tűvégekhez
4.790 Ft
Speciális rövid tűvégek csipkekötéshez és sapkakötéshez
2.690 Ft -tól
Az Addi Click kötőtűszett végei külön is megvásárolhatók! A 3 különböző hosszúságú damil és a tűvégek variálásával többszázféle különböző körkötőtű hozható létre.
1.990 Ft -tól