A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

5+1 legjobb tippünk gyereknapra

Sokan mondják, hogy olyan az 1001fonal, mint egy cukorkabolt felnőtteknek. Van azonban néhány gyerekeknek (és gyermek lelkű felnőtteknek) szóló termékünk is, amelyek közül összeszedtünk párat, hogy adjunk néhány ötletet gyereknapra.

Megvarrható állatfigurákat tartalmazó elegáns papírbörönd

Gyerekek is könnyedén elkészíthetik a böröndben lakó jószágot. Négy féle börönd kapható: róka, őzike, bagoly, mosómedve.
A csomag tartalmaz minden szükséges alapanyagot (pl. filclapok, cérna, tű).
A csomaghoz tartozó papír börönd lehet a kész állatka lakhelye, kincsek rejtekhelye vagy bármilyen más célra is használható.
6 éves kortól ajánlott.
Méret: 25,5 x 18 x 9 cm

Megnézem >> 

Hosszan színátmenetes gyapjúfonal kötűvel vagy körmöcskével

A Schoppel Reggae ombre fonalait káprázatos színeik miatt gyerekek és felnőttek egyaránt nagyon kedvelik. Nagyobbak vihetnek hozzá kötőtűt, és belevághatnak a kötésbe, kisebbeknek a körmöcskét ajánljuk hozzá.

Rókás varrókészlet

Nagy kedvence lett minden rókarajongónak ez a cuki varrókészlet. Elsősorban talán kislányoknak ajánljuk. 
Rengeteg minden van benne: varrótűk, cérna, biztosító tű, gombostű, mérőszalag, bontókés, kisolló, patent.
Színek: naracssárga, rózsaszín, piros

Megnézem >>

Fidget spinner ujj pörgettyű

Ez pedig inkább egy fiús holmi. A fidget spinner egy csapágyas pörgettyű, az egész világ ezt pörgeti az ujján. Megnyugtat, segít az öszpontosításban és nagyon jópofa. 

Megnézem >> 

Színezők és filctollak

Gyerek- és felnőtt színezőinket végleg kiárusítjuk, de van még jó pár színező, tűfilc, nagyon menő japán zselés tollak (a színező eszközök csak a boltban). A színezők nagyon kedvező, 60%-os kedvezményes áron kaphatók, a filctollak 20% kedvezménnyel

Megnézem >> 

Állatos mérőszalag

Ez a mérőszalag nem csak állatos, de állati: az állatkák a fülükkel (egyesek a szemükkel) mérnek. Jó, ha mindig van nálunk mérőszalag, mert sosem lehet tudni mikor kerül az ember olyan helyzetbe, hogy hirtelen mérnie kell valamit.

Megnézem >> 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír